De campagne om geld in te zamelen voor onderzoek naar nieuwe behandelmethoden voor acute leukemie is live! Met een officieel ingeschreven stichting, een mooie website en een heleboel mensen die zich willen inzetten voor Stichting Voor de Strijders, kunnen we eindelijk van start.

Gister avond vond de campagne briefing plaats met de hele vriendengroep en nog voordat we klaar waren kwamen de eerste donaties al binnen. In aanloop naar de Strong Viking Run op zaterdag 28 september gaan we er samen alles aandoen om zoveel mogelijk geld op te halen voor nieuw baanbrekend onderzoek. Het eerste doel dat we gaan steunen is een onderzoek naar nieuwe behandelmethoden voor AML (Acute Meleoïde Leukemie). Een behandeling waarvan we hadden gehoopt dat het ook Jeroen nieuwe kansen zou bieden.

De ontwikkeling van deze behandeling vindt plaats in het UMC Utrecht en wordt gedaan door dezelfde doktoren als die er alles aan hebben gedaan om Jeroen te genezen. Bij acute leukemie is de tijd je grootste vijand, niet alleen omdat de ziekte is razendsnel kan ontwikkelen, maar ook omdat het wachten is op nieuwe effectieve behandelmethoden. Gelukkig ontwikkeld de medische wetenschap zich razendsnel, maar één van de grootste uitdagingen is: Geld.

Daarom zetten wij ons met Stichting Voor de Strijders in om geld in te zamelen voor onderzoek, zodat ons verhaal niet ook het verhaal van anderen hoeft te worden. Strijd jij mee?

Stichting voor de Strijders zet zich in voor mensen die strijden tegen leukemie en is opgezet door een vriendengroep uit Deurne ter nagedachtenis aan hun goede vriend Jeroen Bankers.

EENMALIGE DONATIE

WORD SPONSOR

STRIJD MEE

Stichting Voor De Strijders - KVK 75552531 - Meer informatie via info@voordestrijders.nl