Van particulier tot bedrijf,

Van klassiek tot modern,

Van kast tot complete inrichting.

Wij willen graag onze strijders uitlichten, want – Samen maken wij het verschil! Eén van onze eerste sponsors is Verdam Interieurmakers.

Een van hun collega’s, Nikki van Bommel, doet mee als strijder aan de Strong Viking run op 28 september. Zij gaat de run doen van 42 km.

Het verhaal op onze website sprak de organisatie ontzettend aan: “Meeslepend, kippenvel kregen wij er gewoon van”. Zij zijn ontzettend trots dat zij een bijdrage kunnen leveren aan de strijd tegen Acute leukemie.

Bij Verdam Interieurmakers kun je terecht voor maatwerk meubels en compleet interieurontwerp  – inclusief projectmanagement, realisatie en montage. Zij zijn een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf gespecialiseerd in maatwerk en ontwerp, waarin stijl, functionaliteit en persoonlijk contact centraal staan. Kenmerkend voor Verdam Interieurmakers is dat op ambachtelijke wijze een perfect afgewerkt en zeer duurzaam product op maat wordt gerealiseerd.

Voor meer informatie en foto’s van de prachtige ontwerpen kun je altijd een kijkje op hun site nemen: https://verdaminterieurmakers.nl/home/

Of contact opnemen via info@verdaminterieurmakers.nl

Stichting voor de Strijders zet zich in voor mensen die strijden tegen leukemie en is opgezet door een vriendengroep uit Deurne ter nagedachtenis aan hun goede vriend Jeroen Bankers.

EENMALIGE DONATIE

WORD SPONSOR

STRIJD MEE

Stichting Voor De Strijders - KVK 75552531 - Meer informatie via info@voordestrijders.nl