Doneren

Steun jij de strijd?

Geweldig! Met jouw steun, hoe groot of klein deze ook is, gaan we echt een verschil maken. Lees hieronder alles over het doneren en wat je nog meer kunt doen.

Eenmalige donatie

Steun de strijd tegen leukemie met een eenmalige donatie. Doneren kan super eenvoudig via onze donatiepagina en kan voor ieder bedrag. Donaties gaan via het platform van Geef.nl. Dit is een Nederlandse stichting die een platform aanbiedt waarmee geld kan worden ingezameld voor goede doelen. 5% van het gedoneerde bedrag moet worden afgestaan aan Geef.nl voor het onderhouden van het platform. Lees meer bij de veelgestelde vragen hieronder.

Sponsor worden

Voor bedrijven en organisaties die een bijdrage willen leveren hebben we een mooi aanbod van sponsor pakketten. Officiële sponsor worden kan vanaf €100 en hoofdsponsor ben je voor €1000. Er zijn slechts beperkte plaatsen beschikbaar voor hoofdsponsoren. Afhankelijk van het sponsorpakket krijg je op verschillende manieren naamsbekendheid, media aandacht en wordt je shirt sponsor voor de Strong Viking.

Meestrijden

Natuurlijk zijn er ook meer manieren om de strijd te steunen! Zo kun je onder andere onze social media berichten delen en jezelf aanmelden als stamceldonor. Heb jij verder nog goede ideeën of wil je actief een bijdrage leveren aan de stichting? Stuur ons dan een berichtje via mail of social media.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik geld doneren?

Geld doneren kan via onze donatiepagina of door rechtstreeks geld over te maken naar onze rekening van de BUNQ bank: NL86 BUNQ 2036 2713 08 – stichting Voor De Strijders

Onze donatiepagina wordt gehost door Stichting Geef, een Nederlandse stichting en crowdfundplatform voor goede doelen. Van alle gedoneerde bedragen gaat 5% naar Geef voor het onderhoud van het platform.

Waar gaat het geld naartoe?

Alle donaties gaan naar onderzoeken voor nieuwe geneeswijzen voor leukemie. We proberen het geld zo gericht mogelijk te doneren, daarom is het eerste goede doel dat wij ondersteunen een specifiek onderzoek dat wordt uitgevoerd door het UMC Utrecht.

Dit is een project dat zich richt op patiënten met AML (Acute Meleoïde Leukemie) voor wie er geen standaardopties meer zijn. Dit zijn patiënten met AML bij wie de leukemie niet reageert op standaard therapie en bij wie de leukemie weer terugkomt.

Is de betaalpagina betrouwbaar?

Iedereen die voor Stichting Voor De Strijders werkt doet dit geheel vrijwillig en op geen enkele manier wordt er gedoneerd geld uitbetaald als vergoeding. Slechts in enkele gevallen wordt er geld van de stichting gebruikt om onkosten te vergoeden wanneer de opties voor bedrijfsponsoring zijn bekeken en niets hebben opgelevert.

Stichting Voor De Strijders bestaat uit 3 directeuren:

Piet van Oosterhout (voorzitter)

Thijs van den Eijnden (secretaris)

Jeroen Kuunders (penningmeester)

Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden

Kan ik ook op een ander manier bijdragen?

Dat kan zeker! Allereerst door onze website en ons doel te delen met anderen. Volg ook zeker onze social media kanalen en deel onze berichten met je eigen netwerk. Heb je zelf nog ideeën of wil je meer doen? Laat het ons dan zeker weten door een mail te sturen naar info@voordestrijders.nl

Strijd mee

Steun stichting Voor De Strijders en strijd mee tegen Acute Leukemie!

Ieder bedrag draagt bij aan onze strijd en wordt ontzettend gewaardeerd. Betalen kan veilig en eenvoudig met Ideal of creditcard en doneren kan al vanaf €5.

Stichting voor de Strijders zet zich in voor mensen die strijden tegen leukemie en is opgezet door een vriendengroep uit Deurne ter nagedachtenis aan hun goede vriend Jeroen Bankers.

EENMALIGE DONATIE

WORD SPONSOR

STRIJD MEE

Stichting Voor De Strijders - KVK 75552531 - Meer informatie via info@voordestrijders.nl