De actie

Geen obstakel te zwaar

Op zaterdag 28 september strijden we verder in Warstein Duitsland tijdens de Strong Viking Obstacle run. 8 strijders bestormen het parcours en gaan alles geven om gezamenlijk te proberen om 390 km af te leggen en 120 obstakels te overwinnen! Met jouw donatie steun je de strijd!

Veelgestelde vragen

Waarom een obstacle run?

Obstacle Runs zijn fysiek en mentaal ontzettend zwaar en staan symbool voor de intense strijd met ups en downs die leukemie patiënten moeten doorstaan. Daarnaast was onze vriend Jeroen groot fan van obstacle runs. Niet alleen om de uitdaging, maar vooral omdat samen alles geven, verbroederd. 

390 km? Ben je gek?

Jup… 8 vrienden gaan zich wagen aan de 42 km of zelfs de 60 km Ultra Viking! De voorbereidingen voor de run kun je volgen via onze Facebook of Instagram pagina. 

Waar en wanneer vindt de run plaats?

De Strong Viking obstacle run vindt plaats op zaterdag 28 september in Warstein Duitsland. De reden dat voor deze run is gekozen omdat hier de Ultra Viking (60 km) plaatsvindt. Meer informatie vind je op de website van Strong Viking. 

Ik wil ook meedoen!

Zolang er nog startbewijzen beschikbaar zijn, kan natuurlijk iedereen meedoen. Wil je echter schouder aan schouder strijden met Stichting Voor De Strijders?  Neem dan contact met ons op en dan proberen wij ook voor jou een shirt te regelen! Hoe meer strijders, hoe meer impact!

Tijdens de Strong Viking Obstacle Run in Duitsland  kun je 7, 13, 19 of 42 kilometer rennen. De echte die hards mogen zich natuurlijk ook opgeven voor de 60 km Ultra Viking. Tickets bestel je zelf via de Strong Viking website. 

Strijd mee

Steun stichting Voor De Strijders en strijd mee tegen Acute Leukemie!

Ieder bedrag draagt bij aan onze strijd en wordt ontzettend gewaardeerd. Betalen kan veilig en eenvoudig met Ideal of creditcard en doneren kan al vanaf €5.

Stichting voor de Strijders zet zich in voor mensen die strijden tegen leukemie en is opgezet door een vriendengroep uit Deurne ter nagedachtenis aan hun goede vriend Jeroen Bankers.

EENMALIGE DONATIE

WORD SPONSOR

STRIJD MEE

Stichting Voor De Strijders - KVK 75552531 - Meer informatie via info@voordestrijders.nl